Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na PL na ENG cliencie

Gracz100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągnąłem z oficjalnej angielskiej strony clienta, ale oni mają jakąś przerwę techniczną i chcę zobaczyć jak się gra na PLu, ale nie chce ściągać kolejnego clienta bo mam słabego neta... Da sie przerobić jakoś tego angielskiego clienta żeby dało rade wejść na PL?

Opublikowano

Jest to chyba mozliwe tylko potrzebujesz luanchera, jak prywatne serwery tak robia to global tez powinien. Jednak licz sie z tym ze bedzie wszystko po Angielsku. Ja jednak radze tobie pobrac Polskiego klienta a tego co teraz masz uzywac jako takiego na chwile. Nie wiem jak jest na tym Angielskich serwerach ale pewnie jest pare malych jak i wiekszych roznic np. z opisem itemkow.

Pzdr.

61093c6efb.png

Opublikowano

oczywiście, że tak sfame + launcher z PL wklejasz do pliku rappelz PL bynajmniej gdy było 7.1 tam było.

tak btw na priv'ach można mieć już po PL wszystko. =)

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

oczywiście, że tak sfame + launcher z PL wklejasz do pliku rappelz PL bynajmniej gdy było 7.1 tam było.

tak btw na priv'ach można mieć już po PL wszystko. =)

A mogłabyś podać linki do tego? :)

Opublikowano

A mogłabyś podać linki do tego? :)

Napisz PM co chcesz, do czego, dałabym dziś, ale rapcia na kompie chwilowo nie mam ^,^ inne hobby znalazlam. >:D (w nocy pobieram privy i programy więc jutro już zapodam)

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

W sumie to powiedz mi tylko gdzie lepiej grać (gdzie fajniejsi gracze, atmosfera, klimat) na PLu czy na USsie? Angielski w miarę ogarniam.. Mam zamiar grać czystko, bez zadnych cheatów

Opublikowano

Bo cheatow nie ma hehe, na PL jest fajnie. Szybicej sie dogadasz, czy tam sie lepiej obronisz slownie. Ja gram na PL, jest fajnie. Na serafinie jest moim zdaniem bardzo duzo chamskich i samolubnych graczy. Do pt cie wezma jak masz petka evo3 i najlepiej R7 :)

Zapraszam na Cerber! :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Na PL Wiecej :P

Tak, ale zauważ jak rozwinięty jest US, a jak PL. Na us na bastet ciężko sie ruszać, bo sklep na sklepie, a tutaj? Tyle co nic.

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...